ایزدیجیران، اصغر (1392) «چشیدن مناسک: مردمنگاری حسی غذای نذری در تهران»، پژوهشهای انسانشناسی ایران، دورۀ سوم، شمارۀ 2: ۲5-۴5.
بارت، آر. استنلی (1387) نظریه و روش در انسانشناسی برای دانشجویان، ترجمۀ شاهده سعیدی، تهران: دفتر پژوهشهای فرهنگی.
برومبرژه، کریستین (1393) «عادات غذایی و مرزهای فرهنگی در شمال ایران»، ترجمۀ مهرداد عربستانی، در مجموعۀ ما همانی هستیم که میخوریم: فرهنگهای آشپزی در خاورمیانه. تهران: فرهامه.
بلوکباشی، علی (1383) «آبستنی » در دایرةالمعارف بزرگ اسلامی. ج۱، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
بلوکباشی، علی (1391) «امصبیان» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران، ج۱، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
بلوکباشی، علی (1391) «انار» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران، ج۱، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
بوردیو، پیر، رابرت پانتام، جیمز کلمن و کلاوس افه (1385) سرمایۀ اجتماعی، اعتماد، دموکراسی و توسعه، ترجمۀ افشین خاکباز، حسین پویان،تهران: شیرازه.
بلیکی، نورمن (1392) طراحی پژوهشهای اجتماعی، ترجمۀ حسن چاوشیان، تهران: نی.
پاپلی یزدی، محمدحسین (1397) خاطرات شازده حمام: گوشهای از اوضاع اجتماعی شهر یزد دهۀ 40-1330، ج۳، مشهد: پاپلی.
پویا، سیدعبدالعظیم (1379) آبنامۀ یزد، ج۱، تهران: آوای نور.
خدامی، علیرضا (1393) «رویکردی انسانشناختی به نظام طبایع چهارگانه در طب عامۀ ایران»، پژوهشهای انسانشناسی ایران، دورۀ چهارم، شمارۀ 1: ۸۹-۱۰۷.
دریابندری، نجف با همکاری فهیمه راستکار (1378) مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز، تهران: کارنامه.
رفعتجاه، مریم، ابوعلی ودادهیر و شیوا علینقیان (1397) «تأملی بر تحول پارادایمی مسئلۀ مادری در اندیشۀ فمینستی»، زن در توسعه و سیاست، دورۀ شانزدهم، شمارۀ 4: 5۵۱-5۷۹.
ریتزر، جورج (1374) نظریۀ جامعهشناسی در دوران معاصر، ترجمۀ محسن ثلاثی، تهران: علمی.
شریعتی، علیاکبر (1392) شهر من یزد، یزد: لاله کویر.
عباسیشوازی، محمدجلال، پیتر مکدونالد، میمنت حسینیچاووشی و کاوه فیروز (1381) «بررسی دیدگاه زنان درمورد رفتارهای باروری در استان یزد با استفاده از روشهای کیفی»، نامۀ علوم اجتماعی، شمارۀ 20: ۱۶۹-۲۰۳.
عباسیشوازی، محمدجلال و عباس عسکریندوشن (1384) «تغییرات خانواده و کاهش باروری در ایران (مطالعۀ موردی: استان یزد)»، نامۀ علوم اجتماعی، شمارۀ 25: ۲5-۷5.
عضدی، رامک و سیاوش بازرگانی (1391) «آبگوشت» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران، ج۱، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
لبافخانیکی، مجید و علیاصغر سمساریزدی (1394) گردشگری قنات، یزد: شاهنده.
محمدتبار، محمد (1394) «حریره» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران، ج۳، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
متین، پیمان (الف، 1391) «بالنگ» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران، ج۲، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
متین، پیمان (ب، 1391) «به» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران، ج۲، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
متین، پیمان (1393) «بید» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران. ج۲، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
متین، پیمان (1394) «خاکشیر» در دانشنامۀ فرهنگ مردم ایران، ج۲، تهران: مرکز دایرةالمعارف اسلامی.
ودادهیر، ابوعلی، فهمیه حسیننژاد، سیدمحمد هانی ساداتی و سیمین تقوی (1390) «فرزندآوری بهمثابۀ یک مسئلۀ اجتماعی-فرهنگی: تأملی برساختگرایانه به عمل سزارین در شهر تبریز، ایران»، پژوهشهای انسانشناسی، سال اول، شمارۀ 2: 1۱۱-1۳۵.
Bourdieo, Pierre (2013) “Distinction: A Social Critique of the Judgement of Taste”. In Food and Culture, Edited by Carole. Counihan and Penny Van esterik. New York and London: Routledge.
Creswell.W. John (2007) Qualitative&Inquiry Research Design Choosing Among Five Approaches. London: Sage Publication.
Douglas. Mary (2013) “The Abominations of Leviticus”. In Food and Culture, Edited by Carole. Counihan and Penny Van esterik. New York and London: Routledge.
Kardiner, Abraham. Linton, Ralph. Dubois, Cora (1945) The Psychological Frontiers of Society. New York: Columbia University Press.
Fereday,J & Muir-Cohrance, E. (2006) “Demonstrating Rigor Using Thematic Analysis: A Hybrid Approach of Inductive and Deductive Coding and Theme Development”. International Journal of Qualitative Methods. 5(1).1-11
Hammersley, Martyn. Atkinson, Paul (2007) Ethnography: Principles in practice. New York: Routledge.
Getnet,Wollelaw. Aycheh, Wubie. Tessema, Taddele (2018) Determinants of Food Taboos in the Pregnant Women of the Awabel District, East Gojjam Zone, Amhara Regional State in Ethiopia. Advances in Public Health.
https://www.hindawi.com/journals/aph/2018/9198076/ (1398).
Fischer, Max Jonathan. Michael (1973) Zoroastrian Iran between Myth and Praxis. A Dissertation for the Degree of Doctor of Philosophy. Department of Anthropology. Chicago, Illinois.
Leech, N. L.Ownuebuzie, A.J. (2008) “Qualitative Data Analysis: A Compendium of Techniques and a Framework for Selection for School Psychology Research and Beyond” . School Psychology Quarterly. APA 23(4):587-604.
Levi-Strauss. Claude (2013) “The Culinary Triangle”.In Food and Culture, Edited by Carole. Counihan and Penny Van esterik. New York and London: Routledge.
Messer, Ellen (1997) “Intra-household allocation of food and health care: Current findings and understandings”. Social Science & Medicine. 44 (11):1675–1684.
Mintz. W. Sidney. Du Bois. M. Christine (2002) “The Anthropology of Food and Eating”. Annu. Rev. Anthropol. 31. 99-119
Sobal, Jeffery. Bisogni, A. Carole (2009) “Constructing Food Choice Decisions”. The Society of Behavioral Medicine. 38(1). 37-46.
Spradely. P. James (1980) Participant Observation. New York: Holt, Rinehart and Winston.